logopalyazat Terminal Fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Progi kellene!! - Kérlek Segítsetek!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> szoftver
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Szerző Üzenet
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na van egy eszement ötletem:
Nem akar valaki olyan háttérképernyőt csinálni ami tükörként funkcionál!

Ha sikerült megcsinálni szóljatok már mert a csajok vevők lennének rá!
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Nagyon ráérek ma!

üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 17:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

energoman írta:
Na van egy eszement ötletem:
Nem akar valaki olyan háttérképernyőt csinálni ami tükörként funkcionál!

Ha sikerült megcsinálni szóljatok már mert a csajok vevők lennének rá!
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Nagyon ráérek ma!

üdv

Hogy is van ez? tényleg ráérsz Laughing
Ez így ebben a formában elméletileg is meg gyakorlatilag is lehetetlen feladat.Bár talán van egy mód.A webkamera képét teljes képernyőre kitenni,de ahhoz igen komoly felbontású kamera kéne.Meg hát ügye ott van az a feladat hogy mindezt az ikonok mögé kéne varázsolni.Én egy olyan esetet láttam hogy a csávó a monitorból borotválkozott.A kamera(nem web hanem ilyen kézi mütyűr)A kamera a csávó felé néz,kép a monitorra és húzta a szőrt a bőrről Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
nacorvus
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 18:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

VAn ilyen de fizetős:http://www.winsite.com/bin/Info?1500000034834-nem láttam mert linux alól nem megyen Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 18:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valami prorgam mindenképpen kell hozzá, nem csak az ikonok miatt, hanem mert a jobb-bal oldalt fel kell cserélni (ilyen kapcsoló a webkamerákban tudtommal nincs).
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nacorvus írta:
VAn ilyen de fizetős:http://www.winsite.com/bin/Info?1500000034834-nem láttam mert linux alól nem megyen Crying or Very sad

valaki vegye már meg,most már nekem is böki az oldalamat.mi az a 1800ft? Very Happy
érdekes hogy ez nincs egy torrent keresőben sem.de amúgy xp-n se megy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt van a "megoldás":
http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=765004

A program meg itt:
http://www.winsite.com/bin/Info?1500000034834

De hogy ne kelljen tökölni, leszedtem, felraktam:
http://rapidshare.com/files/31309136/3D_Funny_Mirror_1.1.rar

Kíváncsi vagyok milyen (nekem nincs webkamerám)
Vissza az elejére
Illeszoli
arany tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 14, 2007 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci_L írta:
Valami prorgam mindenképpen kell hozzá, nem csak az ikonok miatt, hanem mert a jobb-bal oldalt fel kell cserélni (ilyen kapcsoló a webkamerákban tudtommal nincs).

Nálam az AMCAP progi fel tudja cserélni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 15, 2007 7:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

off
Mivan mindenki a barátnőjét a gép előtt akarja tartani! Very Happy Very Happy
on

Nekem sincs webkamera, ugyhogy ez várat magára hogy kipróbáljam!
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 18, 2007 21:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci_L írta:
Itt van a "megoldás":
http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=765004

A program meg itt:
http://www.winsite.com/bin/Info?1500000034834

De hogy ne kelljen tökölni, leszedtem, felraktam:
http://rapidshare.com/files/31309136/3D_Funny_Mirror_1.1.rar

Kíváncsi vagyok milyen (nekem nincs webkamerám)

Sajnos van egy rossz hírem,a progi nem jó.Akarnám telepíteni és annyi történik hogy a kurzor remeg de nem történik semmi az ég adta világon.Tovább nem is tudtam jutni.Kár érte
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 19, 2007 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajnálom Én cak leszedtem, összerakatam, és feltöltöttem. Shocked

Nem lehet, hogy valahogy mégis nálad van a gond? Very Happy
Vissza az elejére
nacorvus
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 19, 2007 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem jó,Zolinak igaza van Crying or Very sad
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 19, 2007 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci_L írta:
Sajnálom Én cak leszedtem, összerakatam, és feltöltöttem. Shocked

Nem lehet, hogy valahogy mégis nálad van a gond? Very Happy

Nem hiszem hogy itt lenne a bibi.Többszöri próbálkozásra se akarodzik elindulini.Indítanám a telepítést és annyi történik hogy a kurzor mellett elkezd forogni a karika hogy valami töltödne és a kurzor meg ugrál.Pedig már hogy beleéltem magamat
Vissza az elejére
Illeszoli
arany tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 19, 2007 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nálam feltelepült. A fájlokat egyenesen a C:\ főkönyvtárba kellett bemásolni (most aztán olyan nagy disznóól van a c-n, hogy öröm nézni Crying or Very sad )
Már csak két probléma van vele.
1. A törés nem jó hozzá. Szokásos üzi: Nem jó verzió, vagy már peccselve van. Crying or Very sad
2. Nem látok benne beállítási lehetőséget, hogy a webkamera képéből állítaná elő a képernyővédőt. Egy képből csinál egy csomót (mint a cipőfűzőn), és azt forgatja úgy, ahogy az egeret mozgatod. Regisztráció után több forma is elérhető, de itt sem látok utalást webkamera képre Shocked
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 20, 2007 16:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mégegyszer sorry. Le is szedtem a szerverről. Crying or Very sad

Azért én nem adnám fel. Itt mindig lehet találni valamit:

http://apps.katz.ws/

A fejlcéllel ne foglakozzatok, ott beírja (bekopizza) három sorba a keresett anyagot, bármi legyen az, csak menj el oda, és regisztrálj (aki olyan hülye). Mad
Ha Gipsz Jakabot írsz be, az is megvan neki. Very Happy

De ami alatta van, abban lehet találni, ha keres valaki. Shocked
Vissza az elejére
mapika
vas-tag

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 20, 2007 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Fax összetevőket próbálom telepíteni, de egy fxscfg.dll fájlt nem talál a gép, mit lehet tenni?
Vissza az elejére
vcard
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 03, 2007 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kersek olyan programot ami kiszámolja a leggazdaságosabb darabolási hosszokat adott méretből.
Pl:Adott egy lista 2,5m-es 3db,0,85m-es 8db stb... A program kiszámolja, hogy hány db 6m-es darabot kell vásárolak,mennyi a megmaradt "hulladék". Mivel több ezer db tételről van szó, a hagyományos módszer túl lassú.
Létezik ilyen program? Tud valaki segíteni?
Minden ötletre nyitott vagyok.

Üdv vcard
Vissza az elejére
horex
arany tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 11, 2007 5:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

vcard írta:
Sziasztok!
Kersek olyan programot ami kiszámolja a leggazdaságosabb darabolási hosszokat adott méretből.
Pl:Adott egy lista 2,5m-es 3db,0,85m-es 8db stb... A program kiszámolja, hogy hány db 6m-es darabot kell vásárolak,mennyi a megmaradt "hulladék". Mivel több ezer db tételről van szó, a hagyományos módszer túl lassú.
Létezik ilyen program? Tud valaki segíteni?
Minden ötletre nyitott vagyok.

Üdv vcard

Talán valami butor **** cégnél kellene erdeklodni, honnan szedik a progijukat, mert ők kapásbol mondják, mennyi anyag kell.

Gugli ki is dobott néhányat
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=lapszab%C3%A1sz+program&meta=lr%3Dlang_hu

by horex
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zsloti
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 11, 2007 20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok
Szuksegem lenne
olyan programra,vagy beallitasra xp alatt ami megakadalyozza hogy programokat,file-kat toroljenek,helyezzenek at olyan gyerekzar szeruseget
Az lenne a legjobb ha csak azokhoz a programokhoz fernenek hozza amit megengedek nekik
Pl:jatekok,media player,egy-ket sajat mappa
Probaltam korlatozott fiokot letrehozni de ugyanugy lehetett mindent modositani
Valami otlet?
Vissza az elejére
Illeszoli
arany tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 11, 2007 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na, ez engem is érdekelne. Lassan az enyémek is kezdenek garázdálkodni a gépen. A korlátozott fiók már csak azért sem oldja meg a problémát, mert valamiért néhány játékkal nem lehet játszani ha az van beállítva Shocked
Vissza az elejére
vcard
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 4:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm a válaszodat Horex!
Nekem sajna nem jók a lapszabász programok, mert azok felületet számolnak. Kifejezetten vasiparhoz keresek programot, ami csak a hosszúságot számolja, a dimenzió lényegtelen.
Pl: 24 db 1350mm-es
35db 500mm-es
16db 2100mm-es Laposvasra van szükségem.
Hány db 6m-es vasat kell vásároljak,( toldás nélkül meglegyen minden méretem), kevés legyen a hulladék?

vcard
Vissza az elejére
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 9:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szereitnem irj a coder-be hátha vaki segit egy futtatahó exet késziteni.
üdv
Vissza az elejére
TargeT
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 10:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hogy is van ez? Van olyan Excel tábla, ami pénzösszeg címletezését megcsinálja a legoptimálisabban.
Illetve kézzel is felül lehet bírálni, hogy egyes címletekből több legyen.
Ez a probléma is valami hasonló. Eseteleg ezt át lehetne alakítani ere a célra is.
Vagy elölről elkezdeni... Rolling Eyes
Vissza az elejére
vcard
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm a válaszokat!
Az Excel nekem is eszembe jutott, próbálkoztam is sokat. Be kell lássam kevés a felkészültségem a probléma megoldásához.
Ezért továbbra is várok, talán valaki tud segíteni.

Szép napot vcard
Vissza az elejére
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 22, 2007 9:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hali mindnekinek!

Ne küldene valaki el nekem emailbe egy komplett "Serv-U"-t, kompletten?

Előre is köszönöm
üdv
Vissza az elejére
nbela
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 22, 2007 9:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Te nem használsz torrentet? Surprised
http://files-upload.com/388777/Serv-U6402.zip.html
Vissza az elejére
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 23, 2007 11:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szoktam használni de többnyire esélytelenül nem jött le semmi.

Még annyit:
Hova irjam a kulcsot????????
Mert hogy nem dob fel neki semmit az biztos!

üdv
Vissza az elejére
nbela
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 23, 2007 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én csak leszedtem kompletten torrentről és átraktam upload szerverre. Nem próbáltam installálni.
Esetleg sevr-u.key, vagy key.reg-be beírni? A TXT nem ír semmit róla?
Én már letöröltem, munkahelyi tűzfal meg tiltja a torrentet.
Vissza az elejére
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 23, 2007 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ok már rájöttem!
üdv
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 18:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali.
Nem tudnátok nekem egy letölthető szótár progit ajánlani,ami esetleg a mondatokkal is elbánik.Kicsit zavaró már hogy mindig a startlapon meg egyéb ilyen oldalakon lévő szótárakat kell használjam és elég bánák azok is.
Előre is kösz.
Üdv
Vissza az elejére
Illeszoli
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én kipróbáltam a Dativust. Állítólag az egyik legjobb. De szerintem nem sokat ért. Igaz, honlapon feltűnő mondatokkal teszteltem, amik lehet túl speciálisak voltak. De szerintem nem sokat ér. Talán valahol van is egy topik ezekről a programokról itt a Terminal-on.
De ha csak szavakat keresgélsz, a MobiMouse-t tudnám ajánlani. Nagyon jó progi, az egérrel a szövegre mutatva megmutatja a fordítását. Nagyon korrekt a szógyűjtemény, nem csak egy lehetőséget ajánl fel, hanem a teljes Országh szótárral dolgozik. Sokszor szókapcsolatokkal is megbírkózik. Nagyon klassz. Érdemes kipróbálni!
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 18:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Link: http://www.webforditas.hu

vagy telepíted a MobiMouse programot, az szavanként fordít oda-vissza a képernyőn (egeret kell rátolni, és egy buborékban ott a fordítás). Az Akadémiai Nagyszótár van benne.
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 18:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mobimouse megvan .Most is megy.Hát elég vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban.Inkább olyan kéne ami elbír egy egész mondatot is.
Akkor mindjárt megnézem ezt a dativust.Gondolom Google->dativus és meglesz Very Happy köszi.
szerk:mondom mi a szitu.Fennt vagyok egy külföldi mobilos oldalon és gyakran küldözgetnek nekem üziket az userek,persze angolul.Biztos nem tudják hogy nem tudok és azt hiszik hogy bunkó vagyok. Very Happy
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 20:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Miközben írtam az előzőt Illeszoli megelőzött.

Az biztos, hogy a MobiMouse nem szövegfordításra való, csak egyes szavakra, ami éppen nem jut eszedbe.

Amit nem ajánlottam eddig (csak apróba oldalt), az a MorphoWord vagy a MorphoWord Pro. Az első 10000 Ft, de lehet találni hozzá Serialt a Neten (nekem nincs, mert nem kell, tudok angolul), a második 25000, és hardverkulcsos, de szinte tökéletes.

A poén az, hogy még fordítók is használják, mert nagyon megkönnyíti a melót. A szöveg 95-98%-a jó, a többit kell csak javítgatni. Egyszerű szövegnél semmit.
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

25000, 10000.Még jó hogy lehet kapni Very Happy
szerk:Ja látom javítottad
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

rittinger zoltán írta:
25000, 10000.Még jó hogy lehet kapni Very Happy
szerk:Ja látom javítottad

Azért van ám benne munka. Nagyon sok. És csak a magyar érdekeltségi körben adható el, azaz kis darabszámban. Rolling Eyes

Először marha magas árat (100-200 ezer) láttam a Goggle-lal egy magyar linken, de az biztos régi lehetett. Ez a friss. Végső soron a Pro egy magyar havi fizetés tizede. Aki használja, annak megéri.
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 25, 2007 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci_L írta:
Végső soron a Pro egy magyar havi fizetés tizede. Aki használja, annak megéri.

Az fa**a. Very Happy Shocked Nem vagy tisztában az "igazi átlagkeresetekkel" és itt nem a leírt és retusált, közönség számára elfogadhatóbb statisztikai adatokra gondoltam.Kicsit emeld a tétet Smile
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

rittinger zoltán írta:
...Nem vagy tisztában az "igazi átlagkeresetekkel" ...

Dehogynem.
Csakhogy azért ezen a fórumon a tagok nagy része technikus, informatikus, mérnök (vagy az lesz). Úgyhogy azért nem az átlag a dohány (vagy nem az lesz, remélem).
Vissza az elejére
rittinger zoltán
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 15:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos úgy tűnik egyenlőre a webfordítás jó lesz.Néha kicsit zagyva a szöveg de érthető.Köszi Smile
Vissza az elejére
obregon
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 08, 2007 17:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olyan programot keresek, ami a MAC OS Spotlight-nak a Windows-os megfelelője. Vagy valami hasonlót.
Vagyis elkezdem begépelni az alkalmazás/mappa nevét és szépen elindítja/megnyitja. Ha egy olyan launcher programot tud valaki, ami begépelésre alkalmazást indít, az is nagyon jó lenne.

Ha van tipp, előre is kösz!
Vissza az elejére
suba
arany tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 1:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi!olyan progira lenne szükségem persze ha létezik ilyen,ami a roszul megirt vagy sérült cd lemezek adatait,már ami megmaradt belőle azt elmentené...,az az érdekes hogy az asztali dvd-ém minden gond nélkül játsza...viszont a pc nemboldogul vele
Vissza az elejére
TargeT
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 8:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

BadCopy Pro 3.81 Build 0306
Vissza az elejére
hofipeti
platina tag

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 6:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azt hiszem rossz helyre írtam egy kérést, ezért ide is beírom.
Olyan progrmot keresek, ami megjeleníti és logolja, hogy mikor melyik program írt a merevlemezekre. Tudtok ilyen progit?
Vissza az elejére
hofipeti
platina tag

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már máshol is kérdeztem, de ott nem kaptam rá választ, lehet rossz helyen kérdeztem :$
Olyan programra lenne szükségem, amivel naplózni tudom, hogy mikor melyik program olvas v. ír a merevlemezekről / -re. Létezik ilyen? Olyan lenne jó, ami realtime-ban is meg is tudja jeleníteni! Előre is köszi!
Vissza az elejére
Zsoca-M5
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

filemon -ra keress rá.
Bár ha jól emlékszem ez nem naplóz, de azt kiírja, hogy melyik folyamat milyen file(oka)t matat!
Vissza az elejére
hofipeti
platina tag

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 13:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagyon köszi a gyors választ! Megnézem
Vissza az elejére
kicsijoci
vas-tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 27, 2007 11:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok!

Nekem szükségem lenne egy olyan progira ami megjeleniti a projectoron a beérkező smst,persze teloval össze van kötve a kompi.
Teláltam a neten az Ozeki Sms wall 5.2 progit de az trial verzió és minden 5. és 6. smst egymásra irja, igy a 2 sms mindig hasznavehetetlen lesz.
Tud valaki valami másik bevált progit?
Előre is köszi...
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 27, 2007 14:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kicsijoci írta:
...teloval össze van kötve a kompi...

Szvsz nagyon hülyén néz ki ez a óvodás beszéd egy informatikai fórumon. Evil or Very Mad
Vissza az elejére
kicsijoci
vas-tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 27, 2007 15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De azért meg lehet érteni amit irtam nem?
Ha nem érted lazulj el egy kicsit,modern a világ ... Laughing
Rulez
Vissza az elejére
Laci_L
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 27, 2007 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kicsijoci írta:
De azért meg lehet érteni amit irtam nem?
Ha nem érted lazulj el egy kicsit,modern a világ ... Laughing
Rulez

Off

Én abszolút laza vagyok, te meg pimasz. Ha neked ez a nyegleség a modern világ, csak rajta. Részemről befejeztem. Very Happy

on:
De: az említett programot a nagy warez oldalak sem ismerik, úgyhogy törés nincs hozzá. A Google-n keress rá esetleg sms wallszavakkal, és ha van valami értelmesnek tűnő az első oldalakon (az biztos ismert), majd keresünk hozzá crack-et.

Legutóbb Laci_L szerkesztette (Szomb. Okt. 27, 2007 16:59), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
nacorvus
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 27, 2007 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Off:By Laci_L:
Idézet:
Én abszolút laza vagyok...

Ja mint én is,az előbb lehajoltam a lecsatolt műlábamért, az asztalalá,oszt menetközben kiesett a protkóm,éa műlábamat meg rátettem a szemügémre!

Látszik,hogy nálad már felnőttek a gyerekek,mert "nem lövöd a királyos wakert!" Twisted Evil
On
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> szoftver Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Következő
10 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban