logopalyazat Terminal Fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Progi kellene!! - Kérlek Segítsetek!
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> szoftver
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Szerző Üzenet
Hannibal
Moderátor

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 07, 2004 21:34    Hozzászólás témája: Progi kellene!! - Kérlek Segítsetek! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok!

Lenne egy problémám: Vettem egy Umax AstraslimSE nevű scannert. Kaptam hozzá egy Abby finereader softvert és az OCR funkciót nem tudom használni, mivel nincs benne telepítve a magyar nyelv.
Szeretném segytségeteket kérni, hogy, hogy tudnám megoldani a problémámat. Modemes netem van úgyhogy 100 Mb-os programokat nem tudok letölteni, légyszí ilyet ne írjatok. Minden más jól jöhet.

Előre is köszönöm!

Buc|<ó.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laali
arany tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 08, 2004 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A ComputerPanoráma egy régebbi számában a CD mellékleten rajta volt, igaz hogy, nem a legújabb, és nem a PRO, hanem az 5-ös teljes verzió, amelyben a magyar nyelvű rész is benne van. Mellette ott van a PRO 30 napos veziója is. Lehet, hogy a Weboldalról megrendelhető még ez a szám.
(Lehet, hogy ezzel lehet frissíteni is a scannerrel kapott változatot...)

Közben megnéztem: a 2002. 04. számának CD 1-én van.
Az Abbyy FineReader 5.0 Sprint teljes verziója. Ez tartalmazza a magyar nyelvű részt is. Sajnos az újságnál már nem lehet rendelni...
Nem tudom, hogy az egyes nyelveket nem lehet-e letölteni az adott verzióhoz külön. Ekkor nem kell 100-130 MB-ot letölteni.

Legutóbb Laali szerkesztette (Szomb. Máj. 08, 2004 16:38), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
caprine
arany tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 08, 2004 16:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha jól emlékszem akkor a 7-es 30 napig használható, letöltöd (huzos mert 100MB körüli) telepited és kéred a magyart is, azt majd pluszban leszedi.
Vissza az elejére
TDK
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 30, 2004 17:13    Hozzászólás témája: Abby Fine Reader Hozzászólás, az előzmény idézésével

Töltsd le innnen
http://RedQueen.uw.hu
ezen rajta van és Abby Fine Reader 7.0 Professional
Magyarositást a programon keresztül tölthecc
Cracket keresd ki innen
www.cracks.am
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
n4g
vas-tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 01, 2004 10:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A weboldalukon azt írják, az ABBYY FineReader 7.0-hoz ingyen további nyelveket lehet letölteni. Tools --> Options --> Recognitions vagy Standard eszköztár Download more languages...
De közvetlenül a weboldalról is letölthetőek a nyelvi fájlok.
A magyar 2.96MB.
http://www.abbyy.com/finereader7/?param=28842
Vissza az elejére
Hannibal
Moderátor

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 13, 2004 10:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm a linkeket, kezdem letölteni az 56K-val!
Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
TDK
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 14, 2004 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szivesen
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
raFreeman
vas-tag

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 19, 2004 0:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi!
Nem tud valaki egy olyan progit amivel Geforce fx 5700-as video kártyának a hőmérsékletét lehet mérni egy-két helyen már nézetem de semmi. Ha valaki tudna ilyet doblyon egy mail-t a realfreeman234@freemal.hu-ra naygon köszi.
Thank'ssss.. Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gaborb
arany tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 22, 2004 22:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok, sürgős segitség kellene: nem tudjátok honnan tölthetnék le USB Drivert egy Toshiba Satellite a10-be xp-hez? Nem tudom miért, de nem ismer fel plugandplay eszközöket (egy USB-PS2 átalakitót meg egy USB Hubot), talán ez lehet a hiba. Ha tud valaki segiteni, nagyon jó lenne.
köszi
Gábor
Vissza az elejére
TDK
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 23, 2004 12:03    Hozzászólás témája: Prgi und driver Hozzászólás, az előzmény idézésével

Passz dunsztom nincs mi ez a szatelites cuc de biztosan jó Very Happy
Probáld meg ezt itt talán megtalálod.
http://members.driverguide.com/
ID: temp
password: 512
Smile
Sok sikert
Vissza az elejére
gaborb
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 23, 2004 15:26    Hozzászólás témája: Re: Prgi und driver Hozzászólás, az előzmény idézésével

TDK írta:
Passz dunsztom nincs mi ez a szatelites cuc de biztosan jó Very Happy
Probáld meg ezt itt talán megtalálod.
http://members.driverguide.com/
ID: temp
password: 512
Smile
Sok sikert

Köszi szépen, kipróbáltam, találtam is drivert de nem működik semmivel, egészen furcsa hibaüzeneteket ir ki. Azt hiszem nálam lesz a probléma, nem fogom tudni elkerülni az ablaktörlést és újraüvegezést...
Vissza az elejére
repvez
ezüst tag

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 27, 2004 13:36    Hozzászólás témája: mühold decodolás Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

Vettem egy ATI9600 VIVO kártyát és azt szeretném megtudni, hogyha a digitális müholdas beltéri jelét egy házimozi erősitőn keresztül bevezetem a gépbe akkor lehetséges lenne-e a kodolt adások valamilyen szoftveres uton történő decodolása?Azt tudom hogy a skystar1-2 kártyákkal lehet, de csak ezért nem fogok venni egy ujabb kártyát és előfizetni a szolgáltatásra ha meglehet oldani máshogy is.

Üdv
Vissza az elejére
FeF
platina tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 07, 2004 10:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

Nekem 1 olyan egész egyszerü progi kéne amelyik a bios speakert tudja megvonyíttatni egy adott frekvenciával.
Teszteléshez kéne, winnXP-n fusson, azt annyi.
Ha valaki tudna irni ilyet, megköszönném!

ui. keresést probálgattam de semmi... esetleg egy topik ahol hasonló kérdés(ek) volt(ak)?

Thx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hannibal
Moderátor

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 30, 2004 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

FeF írta:
Hali!

Nekem 1 olyan egész egyszerü progi kéne amelyik a bios speakert tudja megvonyíttatni egy adott frekvenciával.
Teszteléshez kéne, winnXP-n fusson, azt annyi.
Ha valaki tudna irni ilyet, megköszönném!

ui. keresést probálgattam de semmi... esetleg egy topik ahol hasonló kérdés(ek) volt(ak)?

Thx

Volt egy pont ilyen topic, valami "bios speakere megszólaltatása" vagy mi, ha nem találod meg akkor küldj egy pü-t és hétvégén elküldöm. (most koleszba vagyok ezért megy csak hétvégén)
Vissza az elejére
Dester
Moderátor

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 01, 2004 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha van egy Turbo Pascal a környéken, Te is írhatsz egyet egy fél perc alatt:

Kód:
Uses Crt;

Begin
  Sound(x);
  Delay(y);
  Nosound;
End.

Ahol x a hangmagasság Hz-ben, y pedig a megszólaltatandó hang hossza ms-ban (1 másodperc = 1000 ms). Lehet figurázni esetleg paraméterezéssel is. Ha jó Neked ez az alternatíva, de nincs a közelben TP, küldj egy PÜ-t és lefordítva elküldöm a mail címedre.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
FeF
platina tag

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 05, 2004 8:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

Hannibal: én hoztam létre Smile, de összesítve az ottani és itteni hsz-ek tartalmát, asszem felteszek egy tp-t. Smile
Köszi a válaszokat ide + oda is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Fulig_Jimi
platina tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 21, 2005 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem akartam új témát nyitni a következő problémának:

Haverom számítógéppel akar digizni vonalbemenetről (analóg rádiót). Az elképzelése az, hogy a lehető legkevesebb beavatkozással tudjon rögzíteni 8 - 10 órányi anyagot folyamatosan és az egészből végül sok kis (10 - 15 perces) mp3-as fájlt készíteni (kb egy teljes CD-nyi mennyiségben, hogy később mp3-as discman-nel tudja hallgatni kedvenc zenéit).
Talán az lenne a megoldás, ha tudnátok ajánlani valamilyen parancssorból is használható hangrögzítő progit, mert akkor az egészet meg lehetne oldani egy batch fájllal.
A segítséget előre is köszönöm!

Jimi
Vissza az elejére
fdsamano
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 21, 2005 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jimi, én WaveLab-bel csinálnám. Élő koncertek felvételeit és LP-ket írok így át CD-re.
Vissza az elejére
Fulig_Jimi
platina tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 21, 2005 13:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

fdsamano írta:
Jimi, én WaveLab-bel csinálnám. Élő koncertek felvételeit és LP-ket írok így át CD-re.

És ezzel megoldható az automatikus fájldarabolás?

Üdv,
Jimi
Vissza az elejére
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 22, 2005 10:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dugja fel a rádiót Smile Smile a vonalbemenetre. Igy mehet a REC bármely programból. Ha tudom javasolni akkor a NERO Wav editor-ból mindent el tudodsz intézni (vágás, retusálás...).
üdv
Vissza az elejére
Fulig_Jimi
platina tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 23, 2005 13:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

energoman írta:
Dugja fel a rádiót Smile Smile a vonalbemenetre. Igy mehet a REC bármely programból. Ha tudom javasolni akkor a NERO Wav editor-ból mindent el tudodsz intézni (vágás, retusálás...).
üdv

Fulig_Jimi írta:
Az elképzelése az, hogy a lehető legkevesebb beavatkozással tudjon rögzíteni 8 - 10 órányi anyagot folyamatosan és az egészből végül sok kis (10 - 15 perces) mp3-as fájlt készíteni

Üdv,
Jimi
Vissza az elejére
Snakeman
arany tag

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 01, 2005 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem a BPM Studio nevű programra lenne szükségem. nem tudjátok, hol találom meg?
Vissza az elejére
Dester
Moderátor

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 01, 2005 11:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DC.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fdsamano
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 01, 2005 14:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Fulig_Jimi írta:
fdsamano írta:

És ezzel megoldható az automatikus fájldarabolás?

Üdv,
Jimi

Van egy opció, hogy automatikusan tegyen markert, ha csend van a felvételben. Dupla kattintással kijelölöd a két marker közti szakaszt, és elmented más néven a szelekciót.
Ennél kulturáltabban is lehet csinálni, csak az egy kicsit több manuális munkát igényel. Audio montázsként kezelve minden szám elejét és végét külön meg lehet határozni, fel-, ill. leúsztatni.
Vissza az elejére
Supervisor
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 01, 2005 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Snakeman!
Erre gondolsz? http://bpmstudio.downloaddeutsch.com/bpm_studio.php

Üdv.: Supervisor
Vissza az elejére
Fulig_Jimi
platina tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 04, 2005 14:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

fdsamano írta:
Van egy opció, hogy automatikusan tegyen markert, ha csend van a felvételben. Dupla kattintással kijelölöd a két marker közti szakaszt, és elmented más néven a szelekciót.
Ennél kulturáltabban is lehet csinálni, csak az egy kicsit több manuális munkát igényel. Audio montázsként kezelve minden szám elejét és végét külön meg lehet határozni, fel-, ill. leúsztatni.

Köszi, de már sikerült megoldani. Egy paracssoros progival (Soundcapture) egyből mp3-ba. Csak egy batch fájlt kellett készíteni hozzá.

Üdv,
Jimi
Vissza az elejére
Hannibal
Moderátor

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 28, 2005 10:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv mindenki!

Megint egy progira lenne szükségem, méghozzá:
Ha felveszek CS-be egy demot és azt meg akarom nézni, akkro mindig el kell indítania a CS-t, consolba **** stb. Ezért gondoltam megkérdezem hogy hátha tudtok iylen programot, ami önmagában képes lejátszani a .dem kiterjesztésű fájlokat.

Kösszi szépen.
Vissza az elejére
Snakeman
arany tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 09, 2005 0:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! Nagyon fontos! Létezik olyan progi, amivel vissza lehet hozni letörölt fájlokat? Nagyon fontos!!!!!
Vissza az elejére
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 09, 2005 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Snakeman írta:
Sziasztok! Nagyon fontos! Létezik olyan progi, amivel vissza lehet hozni letörölt fájlokat? Nagyon fontos!!!!!

kb 1756-szer le lett ez már írva! Laughing getdataback(ntfs vagy fat32) ha partíciót kell visszahozni akkor partition recovery
Vissza az elejére
gergo04
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 10, 2005 17:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello.

Nem tudnátok egy olyan progit, ami megkeresi a gépen az ugyanolyan fájlneveket? Mert rengeteg zene van meg soxor ugyanabban a verzióban, törölgetem, de nem érek a végére soha.

Előre is köszi.
Gergő
Vissza az elejére
atejka
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 10, 2005 21:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Windows beépített keresőjét is kipróbálhatod, habár automatikusan nem mutatja meg a duplákat. Leszűkited a keresést egy adott mappá(k)ra, kiírja az ha több is van 1 fájlból jelen esetben a zenéből. Wink
Vissza az elejére
energoman
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 11, 2005 13:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Salvatore Salvataggio írta:
Snakeman írta:

kb 1756-szer le lett ez már írva! Laughing getdataback(ntfs vagy fat32) ha partíciót kell visszahozni akkor partition recovery

meg még + néhány ezer.

Egyébként. Látszik hogy nem bűvészkedtetek túl sokat DOS-ban.
Mindent Win commanderben keresés
kiskutya?le*.mp3 - megkeresi az összes kiskutya"akármilyen karakter"le"akármilyen egyéb szöveg".mp3 fileket - pl.: kiskutyafüle
? - karakter
* -minden más
A commanderben -> egy könyvtárba rendezés -> ÉS KÉSZ

üdv
Vissza az elejére
gergo04
arany tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 11, 2005 16:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oké, ezt én értem, de ehhez tudni kéne, miből van sok, és akkor tudnám beírni a keresett szavakat. De én nem tudom, milyen fájlnév ismétlődik, ezért kellene az ismétlődéseket kiszűrni. Annyi külön mappa van, hogy mindben keresni kicsit sokáig tartana.
Vissza az elejére
atejka
arany tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 11, 2005 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Honosítóműhelyen van zenei katalogizáló program freeware is, amiben duplikátumokat is tudsz keresni. Én az Mpeg Audio Collections-t használom, abban is van ilyen.
http://www.honositomuhely.hu/index.php

Vagy pl.
Ashampoo UnInstaller, többek közt ennek is van ilyen funkciója.
http://www.szoftvervilag.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=148

Vagy Google-ba beírod : duplicate search v. finder. Egy rakás oldalt kidob. Ott találtam, próbaképpen letöltöttem ezt :

Check Identical Files
http://www.abc-view.com/index.html
Vissza az elejére
gergo04
arany tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 11, 2005 21:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm szépen!!!!

Pont ilyen progikra vadásztam!
Vissza az elejére
gergo04
arany tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 15, 2005 23:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali.

Megint nem boldogulok egyedül:
Kellene egy olyan progi vagy egy megoldás, amivel a Winamp/MediaPlayer/RealPlayer-ben szóló online zenét mp3-ban rögzíteni tudnám. Azt nem szeretném, hogy a Line outot össze kelljen kötni a Line innel, mert az picit zajos, már próbáltam.

Van erre valami ötletetek?
Előre is köszi szépen!!!
Gergő
Vissza az elejére
tibuu
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 16, 2005 5:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gergo04 írta:
Hali.

Megint nem boldogulok egyedül:
Kellene egy olyan progi vagy egy megoldás, amivel a Winamp/MediaPlayer/RealPlayer-ben szóló online zenét mp3-ban rögzíteni tudnám. Azt nem szeretném, hogy a Line outot össze kelljen kötni a Line innel, mert az picit zajos, már próbáltam.

Van erre valami ötletetek?
Előre is köszi szépen!!!
Gergő

AudioJack http://www.audiojack.org/
Vissza az elejére
Dester
Moderátor

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 16, 2005 8:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kár, hogy csak a Trial verziót adják maguktól. Sad
Vissza az elejére
gergo04
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 17, 2005 0:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi szépen!

A trial verziót meg lehet 'triáltalanítani'...
Vissza az elejére
Snakeman
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 24, 2005 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem olyan progira lenne szükségem, amivel nyomon követhetném a havi forgalmamat, és be lehetne állíatni, hogy szóljon a 6 gigás határ előtt... lehetőleg magyar kéne...
Vissza az elejére
Chender
vas-tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 14:08    Hozzászólás témája: Helyesírás ellenőr Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!

Ismertek valamilyen rövidebb magyar helyesírás ellenőrző programot?
Külföldre küldeném, így a word és hasonló nagyságú progik kiesnek!

Előre is kösz!
Chender
Vissza az elejére
johnnyrotten
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 18:32    Hozzászólás témája: Re: Helyesírás ellenőr Hozzászólás, az előzmény idézésével

Chender írta:
Üdv!

Ismertek valamilyen rövidebb magyar helyesírás ellenőrző programot?
Külföldre küldeném, így a word és hasonló nagyságú progik kiesnek!

Előre is kösz!
Chender

Milyen programba akarják integrálni?
Vissza az elejére
Chender
vas-tag

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 26, 2005 4:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem tudom, valamilyen szövegszerkesztőbe vagy levelező progiba. Önálló szövegszerkesztő, levelező progi, amibe már be van integrálva a magyar helyesírás ellenőrzés nem létezik? Ezt azért kérdem, mert akinek küldöm nem biztos, hogy be tudja tenni a saját szövegszerkesztője alá. Egyébként valószínűleg angol Word-öt használ.
Vissza az elejére
johnnyrotten
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 26, 2005 5:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dehogynem létezik, pl. az ingyenes OpenOffice.

Wordbe utólag belepasszírozni kicsit gázosabb, de nem lehetetlen:

http://www.netacademia.net/tudastar/articlepage.aspx?upid=1023

(Szerk: vagy az AbiWord magyar kiegészítéssel.)
Vissza az elejére
Chender
vas-tag

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 26, 2005 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Thx!

Kipróbáltam az AbiWord-t, tökéletes lesz!
Vissza az elejére
littleNorbi
platina tag

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 26, 2005 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Letöltöttem a magyar nyelvű AbiWord 2.2.2.-t csak az a baj, hogy nem tudja a magyar helyesírást (csak az angolt).
Vissza az elejére
Chender
vas-tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 29, 2005 10:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lefutattad a magyar kiegészítést?

http://www.abisource.com/downloads/dictionaries/Windows/AbiWord_Dictionary_Hungarian.exe
Vissza az elejére
Chender
vas-tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 05, 2005 11:57    Hozzászólás témája: Menű készítő divx filmekhez Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló!

DVD-re kiirt divx-es (.avi kiterjesztésű) filmekhez szeretnék menüt készíteni, amiből egy asztali divx-es lejátszóval kiválaszthatnám az adott filmet. Pl: Egy teljes évad ráfér divx-ben egy lemezre. Ulead Video Studio-val megcsináltam, de sajna az DVD formátumra konvertál így ott vagyok, ahol a part szakad. Sad

Chender
Vissza az elejére
Snakeman
arany tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 10:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem olyan progira lenne szükségem, amivel, ha töltök le a web-ről mp3-akat, be lehetne sorolni, ha mondjuk a track01 kész, akkor automatán töltse a 02-t... és így tovább. van ilyen progi?
Vissza az elejére
littleNorbi
platina tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 29, 2005 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Keresek egy olyan progit amivel divx-et át tudok alakítani DVD formátumba.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> szoftver Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Következő
1 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban