logopalyazat Terminal Fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

TeKKen 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> gamer
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Szerző Üzenet
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 21, 2005 13:08    Hozzászólás témája: TeKKen 4 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gondolom sokan ismerik ezt a régi verekedös játékot.

Kinek mi a véleménye róla, tapasztalatok, kedvenc karakterek, speckók...

Erre lennék kiváncsi Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 27, 2005 1:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A csirkék és tojásaik igen viccesek Laughing
Nem illik a játékba!
Vissza az elejére
Dester
Moderátor

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 27, 2005 1:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én csak a Tekken3-at ismerem, de azt nagyon. Éjszakákat átjátszottunk vele a haveromnál. Nem sok játék erejéig rohantam hozzá a Playstation-höz játszani, ez az egyik volt Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 27, 2005 1:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dester írta:
Én csak a Tekken3-at ismerem, de azt nagyon. Éjszakákat átjátszottunk vele a haveromnál. Nem sok játék erejéig rohantam hozzá a Playstation-höz játszani, ez az egyik volt Smile

Ez még ps1-re volt ugye? Ki volt a "kedvencke"?
Vissza az elejére
Thomas
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 28, 2005 0:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Tekken 3-ban is volt a szumós ****? Mert a 2-ben volt, azt nagyon bírtam még anno, amikor nyomtuk vele!
PS1 LOL!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 28, 2005 16:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

4ben még nem találkoztam a szumóssal, de még rengeteg ember ?-es.
Nincs valami csíííít hozzá? Razz
Vissza az elejére
ersekdora
arany tag

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 27, 2005 17:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem kazuya mishima a kedvenc, a szányasgenya a tekken2 arcade-ok végén, a tükrösszobában a csodás zenével..
megvettem a dvdt is, anime, állítólag lesz film is.. sajna a 4-essel nem játszhattam sokat, nem ismerem.. a korábbiakban a sztori fogott meg. Nincs még Tekken 5? Mikor lesz?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ersekdora
arany tag

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 27, 2005 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://tekken5.namco.com/
http://www.tekken-official.jp/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 28, 2005 12:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ersekdora írta:

Nem tudok japánul Smile
Vissza az elejére
ersekdora
arany tag

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 28, 2005 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Árpy írta:
ersekdora írta:

Nem tudok japánul Smile

hm, jellemző.. a "japanese" link a néni cicijén van, biztos arra kattintottál, az "english" feliratot meg nem vetted észre a könyöke táján Laughing
Vissza az elejére
Thomas
gyémánt tag

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 01, 2005 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ersekdora írta:
Árpy írta:
ersekdora írta:

Nem tudok japánul Smile

hm, jellemző.. a "japanese" link a néni cicijén van, biztos arra kattintottál, az "english" feliratot meg nem vetted észre a könyöke táján Laughing

Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 01, 2005 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ersekdora írta:
Árpy írta:
ersekdora írta:

Nem tudok japánul Smile

Nekem egy hapsi jött be Smile
Vissza az elejére
ersekdora
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 02, 2005 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Árpy írta:
ersekdora írta:
Árpy írta:
ersekdora írta:

Nem tudok japánul Smile

Nekem egy hapsi jött be Smile

most mar igen! ezekszerint korabban ra se neztel.. (vagy valtogatjak)
Vissza az elejére
dj.fóka bébi
arany tag

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 02, 2005 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valaki tudna nekem mesélni a játékról?Meglehet szerezni pc-re?lehet hihetetlennek tűnik,de tényleg nem ismerem!
Vissza az elejére
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 02, 2005 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

dj.fóka bébi írta:
Valaki tudna nekem mesélni a játékról?Meglehet szerezni pc-re?lehet hihetetlennek tűnik,de tényleg nem ismerem!

Ösrégi játéktermi slágerjáték a street fighter és a mortal combat után. Tipikus japán grafika, jó mozgások. A kombókat nehéz elöhivni, de lehet próbálkozni le van irva és be is mutatja. Lehet 1-1 ellen harcolni, lehet csapatban és van lehetöség pályákon keresztül is.
Vissza az elejére
ersekdora
arany tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 03, 2005 12:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

és amiért jó még, hogy van benne sztori, kimunkált karakterek, kaland, hangulat, jó zene, szép, stb.. csak playstationre (1-2) van (meg gameboy talán és persze játéktermigép). a korábbi oldalakon vannak képek, és videók is, meg lehet nézni.
Vissza az elejére
Árpy
a fórum lelke

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 04, 2005 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ersekdora írta:
és amiért jó még, hogy van benne sztori, kimunkált karakterek, kaland, hangulat, jó zene, szép, stb.. csak playstationre (1-2) van (meg gameboy talán és persze játéktermigép). a korábbi oldalakon vannak képek, és videók is, meg lehet nézni.

Szerintem van PC-re is, ha másként nem, akkor ps1 emulátorral.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> gamer Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban